wat bruidsparen zeggen

volgende

volgende

Viviënne & Floris-Jan

"We vertrouwden jou compleet en dat bleek de beste keus ooit! Wat een bijzondere dag, wauw! Via via hoorden wij hele goede verhalen over jou en we volgden je al een tijdje op de socials! We waren dus stiekem al fan! Je stelde ons meteen op ons gemak en we voelden direct een klik!

Je stelde de juiste vragen en wij hadden beiden het gevoel dat we alles met jou konden delen! Je was altijd bereikbaar, reageerde snel en bleef herhalen dat we ons vooral geen zorgen hoefden te maken.

We vertrouwden jou compleet en dat bleek de beste keus ooit! Wat hebben wij genoten van de ceremonie!

Het was fantastisch! Zo bijzonder om te ervaren hoe jij ons verhaal hebt verteld en iedereen die aanwezig was bij de ceremonie daarbij hebt betrokken. Het was met een lach en een traan en wij kijken hier met veel plezier op terug!"

WAT EEN PLAATJE

Jonne & Max

"Jaap heeft gezorgd dat onze bruiloft onvergetelijk werd. We kwamen bij Jaap terecht via onze wedding planner, na het zien van zijn website waren we meteen enthousiast. Het kennismakingsgesprek was heel relaxed en het was duidelijk dat het meteen goed klikte tussen ons en Jaap. Hij heeft duidelijk zijn manier van aanpak uitgelegd en we wisten precies hoe het verdere proces zou gaan verlopen.

Na het invullen van de vragenlijsten was het tijd voor het inhoudelijke gesprek bij ons thuis. Het kan normaal best een beetje spannend of vreemd zijn om zo open te vertellen over je leven tegen iemand die je niet goed kent, maar daar hadden we absoluut geen last van. Bij Jaap voelden we ons vanaf het eerste moment op ons gemak en de gesprekken waren dan ook erg gezellig en ontspannen.

De huwelijksvoltrekking was nog beter dan we hadden durven dromen. Het was in een woord FANTASTISCH. Jaap wist precies de goede balans te vinden tussen een lach en een traan. Ook onze gasten waren meteen fan van Jaap. Een van onze gasten vroeg of Jaap een vriend van ons was, door zijn manier van vertellen leek het namelijk net alsof hij ons al jaren kende.

We kunnen Jaap niet genoeg bedanken en zouden hem dan ook zeker aanraden. Iedereen verdient Jaap op zijn bruiloft!"

AMANDA DROST

Ischa & Ferry

"Tijdens het eerste gesprek heerste er een hele relaxte sfeer en heeft Jaap uitgelegd hoe hij te werk gaat en het proces eruit ziet. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. We voelden meteen een klik!

Na het doen van het huiswerk, het invullen van de vragenlijst, is Jaap bij ons thuis op bezoek gekomen. Ook hier heerste weer een zeer relaxte sfeer, het voelde totaal niet raar om je open en bloot te stellen. Ook was er ruimte voor gezelligheid, humor en ontspanning tijdens het gesprek, wederom als zeer prettig ervaren.

Toen was het zover, de grote dag. Ondanks dat alles duidelijk was, hoe hij te werk gaat, wisten wij niet wat we natuurlijk niet wat hij allemaal ging vertellen. Maar oh oh oh wat heeft hij ons verrast. Het lijkt wel alsof je al jaren hele goede vrienden met hem bent en dat hij ieder moment, waar hij over verteld, samen met je heeft meegemaakt. Hij richt zich op het bruidspaar, maar betrekt ook je gasten erbij.

Jaap heeft een prachtig verhaal verteld, ons heel hard laten lachen en ook hele mooie emoties opgeroepen, niet alleen bij ons als bruidspaar maar ook bij de gasten. Echt mega fantastisch! 

Jaap, je hebt echt fantastisch gedaan, nogmaals onze dank! Ook onze gasten vonden je helemaal geweldig! Wij vinden dat iedereen een Jaap verdient!"

STUDIO PHYLICIA

Kim & Sjoerd

"Het kennismakingsgesprek was zeer prettig (en gezellig)! Kort na onze kennismaking op Doddendael kwam Jaap bij ons thuis langs voor een ongedwongen kennismaking. Een goed glas wijn, wat praten en elkaar beter leren kennen. Vervolgens het proces richting de bruiloft uitgelegd. Alles helder en duidelijk. Jaap gaf ons rustig de tijd om er over na te denken maar voordat hij thuis was hadden we hem al geappt dat we graag wilden dat hij ons zou trouwen.

De inhoudelijke gesprekken waren hele gezellige en ongedwongen avonden. Helemaal omdat het voor ons ook super leuk was om ieder ons eigen verhaal en ons verhaal samen tot aan die dag te vertellen. Ook hebben we open en eerlijk over ook moeilijkere perioden uit ons leven kunnen vertellen. Dat heeft Jaap uiteindelijk erg mooi een plek gegeven in onze ceremonie. 

De ceremonie was wat ons betreft het hoogtepunt van de dag! Alles klopte, precies zoals wij het in gedachten hadden en eigenlijk nog beter. Jaap heeft daar een enorm groot aandeel in gehad. Naast dat wij iedere seconde van de ceremonie aan het genieten waren van ons verhaal, verteld door Jaap, kregen we ook veel reacties van onze gasten: "Is Jaap een vriend of bekende van jullie? Hij vertelde jullie verhaal zo persoonlijk". 

LOTTY H PHOTOGRAPHY

'Hij heeft echt onze dag gemaakt'

"We hadden er geen woorden voor…. Het was echt het belangrijkste onderdeel van onze trouwdag. Ons verhaal was zo ontzettend mooi verwoord door Jaap tijdens de ceremonie. We zagen al onze geliefde vrienden en familie regelmatig een traantje wegpinken, om vervolgens weer hard te lachen. We kregen veel complimenten over Jaap, hoe hij alles zo heeft verwoord. Jaap heeft onze verwachtingen zwaar overtroffen!"

Tessa & Sebastian

volgende

amanda drost

'Het kennismakingsgesprek was gelijk een feestje'

"Het kennismakingsgesprek was gelijk een feestje, een super leuke klik, heel fijn en gezellig gesprek. Toen we samen de auto in stapte, wisten we het: we zouden zo graag willen dat Jaap ons gaat trouwen. En hebben direct gebeld om te vragen of je dit voor ons wilde doen. De inhoudelijke gesprekken die daarna kwamen waren wederom een feestje, leuk om je verhaal aan iemand te vertellen die daar zo veel interesse in heeft, en ook nog eens vragen stelt waar je soms even over na moet denken. Het geeft je een super leuke vibe voor het huwelijk."

JESSICA & MICHAEL

volgende

yara brouwer

Tom & Evy

“We hebben je gevonden via aanraden van onze fotograaf. De gesprekken waren erg gezellig, leuk om te vertellen en zelf weer in je herinneringen te graven. Je bent een persoon tegen wie je makkelijk verteld, ook als het minder leuk is. 

De dag zelf was ook heel erg fijn, met name voor Tom, om zelfs vlak voor de ceremonie, even de spanning weg te nemen. Eigenlijk had het niet mooier kunnen zijn. We hebben enorm genoten van dat moment en het was erg bijzonder om alle verhalen via jou te horen en de blikken van onze dierbaren daarbij te zien. 

Het was erg leuk om het verhaal per post te ontvangen! We hebben het heel snel uitgelezen, en daarna nog een keer! Veel lieve woorden, maar het meest bijzondere was eigenlijk dat er zoveel overeenkomsten tussen de verhalen zaten van verschillende mensen. Dat betekent toch wel iets, op een positieve manier. 

Wij zijn heel erg blij met de manier waarop jij ons hebt weten te begeleiden naar onze speciale dag en die dag zelf extra bijzonder hebt gemaakt. Jammer dat het daarna ineens voorbij is.. maar dat hoort er helaas bij.”

volgende

marielle kokke

wat bruidsparen zeggen

"No nonsens en puur,
precies zoals wij zijn'

“Wij zijn in contact gekomen via Inge van Huisje James. Inge heeft ons jouw telefoonnummer gegeven. Het kennismakingsgesprek daarna, was heel fijn en aangenaam. Relaxed, gezellig, alsof je met een oude bekende een drankje aan het doen bent aan wie je je levensverhaal verteld. Ook de inhoudelijke gesprekken waren top. Je vroeg echt door om te begrijpen welke emotie bij ons naar boven komt als we het over een bepaalde situatie hadden. 

We zijn zo blij dat we voor jou gekozen hebben. Je bent een BABS die echt ingaat op het bruidspaar, een stukje levensloop verteld, maar ook de mensen die het bruidspaar het meest lief heeft betrekt in het verhaal. Want daar gaat het die dag om. Samen met de mensen van wie je houdt de liefde delen. En dat heb jij ontzettend mooi en grappig verwoord. Het was lief, grappig en emotioneel. Je hebt het precies zo verwoord, zoals wij zijn. No nonsens en puur! 

Dank lieve Jaap.”

Frauke & Arvid

volgende

isifotografie

"Alsof een jeugdvriend op bezoek kwam"

"Er was meteen een klik en het was bere gezellig tijdens het kennismakingsgesprek! Tijdens de inhoudelijke gesprekken weet je op een subtiele manier alle punten te raken. De mooie herinneringen maar ook de mindere. Daarnaast weet je ook te bereiken dat we ons hart laten spreken en aangeven waarom de ander de liefde van je leven is. Het voelde alsof een jeugdvriend op bezoek kwam.

HET WAS GEWELDIG! Zelf zit je in een bubbel en moet je goed nadenken hoe het gegaan is. Op de film zie je terug hoe leuk en mooi het was. Alles zit erin ontspanning, humor, emotie, serieuze momenten. In een woord geweldig. We hebben ook heel veel leuke reacties gekregen van onze gasten dat ze dit nog nooit meegemaakt hebben.

Erg bijzonder om terug te lezen wat anderen over je geschreven hebben. Echt waardevol. Dit zeggen we nl bijna nooit tegen elkaar.

Het was een onvergetelijke bruiloft waar onze liefde voorop stond en iedereen lief tegen elkaar deed en eenieder het ook uit durfde te spreken naar elkaar."
 


Dieuwertje & Henk

volgende

laura fotostudio

get in touch

stuur een  bericht

mon et mine

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Stuur me vrijblijvend een berichtje!

site by jaap loonen © 2023

photo credits