Let's  meet

Persoonlijke huwelijksvoltrekkingen,
geschreven op maat


Sinds 2016 ben ik trouwambtenaar en ben ik te boeken om jullie huwelijksvoltrekking een persoonlijk tintje te geven. De mooiste dag van jullie leven verdient toch een persoonlijke ceremonie? Daarom bereid ik me uitgebreid voor om een mooie toespraak te kunnen schrijven, dit doe ik onder andere door een aantal inhoudelijke gesprekken met het bruidspaar te houden en benader ik naaste familieleden of vrienden.

mijn werkwijze

maar het begint bij het kennismakingsgesprek

Tijdens het [gratis] kennismakingsgesprek kunnen we er beide achter komen of er een wederzijdse klik is. Voor jullie is zo'n klik enorm belangrijk, jullie gaan me immers jullie prachtige levensverhalen toevertrouwen. Voor mij als trouwambtenaar is zo'n klik ook enorm essentieel, ik kan namelijk alleen maar een echte persoonlijke toespraak schrijven, wanneer ik voel dat het vertrouwd voelt en goed zit!

Hebben jullie na dit gesprek geen goed gevoel? Geen enkel probleem, ga dan gerust op zoek naar een trouwambtenaar die wel bij jullie past.

hebben we alle 3 een klik?
dan kunnen we aan de slag!

De eerste taak die ons te wachten staat is om uit te zoeken hoe de gemeente, waar jullie gaan trouwen, omgaat met  trouwambtenaren van buitenaf. De meeste gemeentes vinden het geen probleem een trouwambtenaar van buiten hun eigen gemeente het huwelijk te laten voltrekken, maar voor de zekerheid moeten we het wel even checken.

Ik ben als trouwambtenaar benoemd en beëidigd binnen de gemeente baarn. Dat wil zeggen dat ik in heel nederland, officieel, huwelijken mag voltrekken. [ik heb alleen wel de afspraak met de gemeente baarn gemaakt om binnen de gemeente baarn geen zelfstandige huwelijken te voltrekken. Trouwen jullie binnen de gemeente baarn en willen jullie mij graag als jullie trouwambtenaar? Dan kunnen jullie je voorkeur voor mij uitspreken, het is echter niet gegarandeerd dat ik dan ook jullie huwelijk zal voltrekken]

Tijd om jullie beter te leren kennen

Om een persoonlijke ceremonie over jullie te kunnen schrijven, wil ik heel veel van jullie weten! Na ons eerste kennismakingsgesprek stuur ik jullie een lijst met een aantal leuke, grappige en serieuze vragen. Na het invullen van deze vragen [het leukste is natuurlijk als jullie dit afzonderlijk van elkaar invullen] spreken we af voor het eerste inhoudelijke gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 2,5 uur en doen we lekker in jullie eigen vertrouwde omgeving, zodat ik een nog beter beeld van jullie krijg.

zo'n 2 weken voor jullie huwelijksdag spreken we elkaar voor het tweede inhoudelijke gesprek voor de laatste puntjes op de i, dit gesprek doen we op een rustige plek bij mij in de buurt [Baarn]. Als  jullie het leuk vinden dat ik jullie ouders, broers, zussen of getuigen benader voor mooie verhalen [MAAR DAN NÈT EVEN VAN DE ANDERE KANT BELICHT], dan heb ik speciale vragenformulieren waar zij nog leuke anekdotes op kwijt kunnen.
.

Nu ga ik aan het werk

Jullie werk zit er nu op. Het enige wat jullie nu nog hoeven te doen is relaxen en jullie voor te bereiden op jullie grote dag! In de laatste twee weken voor jullie huwelijk begin ik met het schrijven van jullie persoonlijke verhaal.

Mijn ceremonies worden gekenmerkt door jullie 'serieuze' verhaal met humor af te wisselen. Ik houd van interactie met jullie gasten, maar ik ben géén cabaretier, dat ga ik ook niet proberen te zijn, maar ik houd er van om uiteindelijk bij iedereen een lach én misschien ook wel een traan op het gezicht te toveren.

.

jullie grote dag

Na samen weken intensief contact te hebben gehad, is het tijd voor jullie grote dag. Ik zal op deze dag ruim op tijd aanwezig zijn om alles op mijn gemak te kunnen klaarzetten en jullie laatste zenuwen proberen weg te nemen alvoor we gaan beginnen!

.

Het enige wat jullie nog moeten doen:
ja zeggen, de rest doe ik!

Send
boodschap
telefoon
Email
Naam

i can't wait to hear from  you. 

Telefoon // +31 (0) 6 1616 5794

Email // mail@jaaploonen.nl

Adres // Gaslaan 31, 3741 WJ Baarn

bedankt!
ik probeer zo spoedig mogelijk te reageren op jullie mail!

Contact